Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Crispació espanyolista
Denuncien l'escalada de conflictes provocats pel regidor del PP a Cardedeu

Un conjunt de persones i amb el suport d'entitats han realitzat avui la roda de premsa per denunciar el conflicte continuat que el regidor del PP Jaime Gelada i conegut ultra provoca a Cardedeu

08/04/2015 Política

Aquest dimarts al matí s’ha fet la roda de premsa per explicar la denuncia per injúries i calúmnies d’Hug Lucchetti contra el regidor del Partit Popular de Cardedeu Jaime Gelada. Aquest regidor és el que va interposar la denúncia contra els trabucaires de Cardedeu i per la repintada del mural independentista.

Jaime Gelada, actual portaveu i regidor del Partit Popular de Cardedeu, va calumniar el 3 de juny passat un veí del poble pel canal de televisió espanyola i dretana 13TV. Quan va entrar en directe, i buscant l'atenció mediàtica, va citar el nom i els cognom d'aquesta persona, així com la seva militància política a la CUP , i va assegurar que ja havia estat condemnat i que era reincident en "actes vandàlics, per buscar la criminalització i l’estigmatització."

Aturar la manipulació, la mentida i la infàmia

Per aturar "la manipulació, la mentida i la infàmia contra el nostre poble i contra la nostra gent", un conjunt de persones i el suport d'entitats han realitzat avui la roda de premsa per denunciar els fets, un "gest individual de denúncia, aquesta és una decisió resultant d’una reflexió i d’una decisió col·lectiva." També han anunciat que es portaria Gelada davant la justícia, "davant d’aquella justícia de la qual ell ha fet un ús abusiu i injustificat en els darrers temps contra nosaltres."

Al bloc "Escala de mentides" creat per denunciar tots aquest fets es pot que llegir que Gelada ha buscat repetidament "el conflicte amb els cardedeuencs i amb el teixit associatiu del poble a través de mitjans de comunicació o dels jutjats respon a interessos polítics i personals: polítics, en atacar tot allò que faci olor d’independentisme, catalanisme o moviment social transformador; personal, perquè es detecta certa ànsia de notorietat i ganes de fer-se un nom i un lloc en el seu partit polític."

Gelada, un ultra confés i conflictiu

La campanya "Escala de mentides" i avui a la roda de premsa s'ha posat de manifesta que Jaime Gelada és un conegut ultra que va denunciar uns quants veïns dels prop de 300 que repintaven el mural històric independentista de l’entrada de Cardedeu, "amb la intenció d’intimidar i apuntar certes persones per la seva trajectòria política i associativa."

També va denunciar la Colla de Trabucaires per un presumpte “simulacre d’afusellament”. També va acudir ràpidament als Mossos per denunciar que s’exercia democràcia al poble en el Multireferèndum.

El polèmic regidor del PP també va enfrontar-se a una protesta silenciosa i pacífica de la PAH i va difondre crítiques i atacs a la Festa Major de Cardedeu i va denunciar públicament els gegants i els capgrossos perquè presumptament l’empaitaven en una cercavila amb aigua.

Més conegut és el fet que des de Twitter mostrava un símbol dels ultres del RCD Espanyol amb un casc nazi de les SS i que té tatuada una àguila semblant a la que utilitzava el nazisme alemany.

Valora
Vídeos
Jo també hi era! -Vídeo de suport al Mural de Cardedeu
Jo també hi era! -Vídeo de suport al Mural de Cardedeu
VOTV - El PP denuncia els trabucaires de Cardedeu per un "afusellament"
13tv contra la CUP Cardedeu
13tv contra la CUP Cardedeu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid