Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP i Procés Constituent de Balaguer presenten la candidatura municipal pròpia

En la roda de premsa, d’avui dissabte s’ha presentat la candidatura, així com els acords i codi ètic 

31/01/2015 Política

Avui dissabte 31 de gener s’ha presentat públicament la candidatura municipal de Balaguer conformada per la CUP i Procés Constituent. Ambdues candidatures, després d’un procés de confluència, han arribat a l’acord i la voluntat d’unir esforços per teixir una candidatura d’esquerres i rupturista, en el marc de les eleccions municipals del proper 24 de maig, a l’Ajuntament de Balaguer.

Mitjançant la roda de premsa s’ha presentat el procés de confluència al que han arribat ambdós organitzacions. Aquest procés de confluència arriba fruit d’un anàlisi de conjuntura local i nacional, seguit d’un treball previ d’ambdós candidatures que han dut a concloure a presentar a Balaguer una candidatura d’esquerres, transparent i amb voluntat nacional i social transformadora.

Els acords i codi ètic en atenció al qual treballarà aquesta candidatura consten de punts com la limitació de mandats o la gestió econòmica transparent de l’Ajuntament; suposa un punt de bases de mínims que estableix uns paràmetres base per tal de treballar sota principis de transparència i regeneració democràtica.

Quant als punts base i línies de treball de la candidatura, s'ha anunciat que des d'avui fins al pròxim mes de maig es portarà a terme un procés constant, continu i obert de participació, debat i reflexió a fi de poder elaborar un programa per concórrer a les eleccions que contingui totes les necessitats dels veïns i veïnes de Balaguer. En aquest sentit, fins a data de la present la candidatura s’ha dividit entorn 3 grups de treball els quals aborden drets socials i necessitats bàsiques de tots les ciutadans i la manera d’intervenir-hi a nivell municipal. Concretament, ja s’ha programat una jornada-trobada de treball d’educació pel pròxim dissabte 7 de febrer.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid