Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP de Blanes es presentarà a les properes eleccions municipals

Jaume Pujadas, de 33 anys i llicenciat en comunicació audiovisual serà el cap de llista

17/12/2014

La Candidatura d'Unitat Popular a Blanes (Selva) ha decidit en assemblea que serà present a les properes eleccions municipals a Blanes. El projecte serà representat per un grup que encapçalaran, per aquest ordre, en Jaume Pujadas, la Clara Castrillo, en Frederic Tort, en Joan Rota, la Laia Buixeda i la Cristina Fernàndez.

Pujadas, de 33 anys i llicenciat en comunicació audiovisual, considera que alguns dels moviments socials sorgits recentment al municipi “entronquen” amb el seu pensament.

La CUP ja es va presentar el 2011 a Blanes. Va tenir 622 vots i va quedar-se, per poc, sense representació. “Som una organització de carrer i hem estat actius últimament des de fora, però és més fàcil influir en la política local si ets a dins”, diu Pujadas.

La llista serà completada amb la participació, entre d'altres, del conjunt de l’assemblea local, el veritable motor de la candidatura d’unitat popular.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid