Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP Olot decidirà si es presenta a les eleccions després d'un procés participatiu
27/01/2015 Política
La CUP Olot va realitzar aquest dissabte una assemblea oberta per analitzar la feina feta durant els últims mesos i planificar els següents. Actualment, la CUP Olot es troba immersa en un procés d'anàlisi de la ciutat a través dels Punts de Trobada, que posen en contacte experts i persones del carrer per parlar de temes d'importància per a la ciutat i realitzar propostes de millora.

Més d'una cinquantena de persones ja han participat als primers dos Punts, que van girar entorn dels serveis públics i el procés d'independència. Les tres trobades restants es centraran en: Participació i democràcia real (7 febrer), Ocupació i economia social (14 febrer) i Territori i Medi Ambient (28 febrer).

La CUP Olot s'ha marcat aquest procés participatiu com un requisit indispensable per a tenir la informació necessària per poder decidir si anar o no a les eleccions municipals. Aquesta decisió, a més, es prendrà en una assemblea oberta a tota la població el proper divendres 6 de març, en la qual es decidirà si es presenta i, en cas afirmatiu, en quines condicions i amb quin procediment.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid