Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
La CUP d'Anglès prioritza la consulta abans de definir candidatura per les municipals

Considera que segurament després del 9-N l'escenari canviarà tant al poble com al país

25/10/2014 Política

Durant la darrera setmana, la CUP d'Anglès (Selva) ha rebut la petició, més o menys formal, sobre la possibilitat de crear una nova plataforma popular, de cara a concórrer junts a les eleccions municipals. Davant d'aquesta petició ha manifestat que "No podem obviar que segurament després del 9 de novembre l'escenari canviarà tant al poble com al país".

Per quest motiu ha assenyalat que, "que ara mateix les forces i moviments populars del poble hauríem de centrar els nostres esforços militants en la preparació de la consulta del proper 9 de novembre, assegurant que a la nostra vila es voti amb total normalitat i, sobretot, que el resultat sigui el màxim de favorable possible a la creació d'un nou Estat independent que entén la independència com a eina per a canviar-ho TOT".

Afegeix que "Cal explicar a tothom amb més força que mai que l'única manera d'assegurar una República Catalana Independent que garanteixi els drets socials és una victòria clara de l'opció independentista a la consulta del proper 9 de novembre, tal i com vam anunciar amb les conclusions que vam extreure de l'acte públic que vam realitzar el passat 4 d’octubre a la Taula Rodona “El nostre Present, el nostre Futur, Independència”."

Per això centraran tots el seus esforços en prioritzar el nou 9N per tal que aquest sigui un punt d'inflexió i de no retorn en la ruptura democràtica amb l’Estat espanyol.

En línia la CUP considera que ara no és el moment de decidir quines agrupacions es poden fer, 2sinó d'arremangar-nos i posar tota la carn a la graella per a la independència i la justícia social al nostre país. Aquest és el compromís de la CUP d’Anglès amb el poble i amb el procés independentista".

Tot i així, la formació remarca que aposta per un procés participatiu de tots els anglessencs, en el camí per definir el seu futur a les properes eleccions municipals basat en taules participatives.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid