Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
S'inicia procés de creació d'una CUP a la Seu d'Urgell per a les properes municipals

S'inicia procés de creació d'una CUP a la Seu d'Urgell per a les properes eleccions municipals

22/10/2014 Política
Divendres passat, més d’una vintena de veïns i veïnesde la Seu d'Urgell van assistir a la presentació del procés que la CUP Alt Urgell proposava per a la construcció d’una Candidatura d’Unitat Popular (CUP) per a les eleccions municipals de la Seu d’Urgell i que es va aprovar incorporant les aportacions que van fer els assistents.

Així comença el procés per a construir una Candidatura d’Unitat Popular a la Seu d’Urgell, els principals arguments per a iniciar aquest camí van ser la necessitat de començar a articular una alternativa en clau de ruptura i superació tant pel que fa a l’eix independentista com també per la superació del sistema capitalista que cada dia augmenta les seves desigualtats. Com a eix central i bàsic es prioritza el fet d’obrir les institucions al poble, acabar amb la opacitat de les decisions i promoure la participació veïnal en el debat i presa de decisions.

És possible que les pròximes eleccions municipals tinguin lloc en un moment constituent i per tal és vital que puguem incidir per a construir unes noves institucions que funcionin des del poble i per al poble. Alhora en moment de canvis cal començar a construir una alternativa transformadora que superi aquest sistema injust i desgastat que intentarà rentar-se la cara i transformar-se mínimament per a què tot continuï igual.

Constatada aquesta posició, es va acordar iniciar un procés que durarà fins al Febrer i durant el qual es funcionarà amb comissions que s’encarregaran de promoure el debat veïnal i entre col·lectius als voltants dels eixos que es van acordar prioritaris i que són els següents:Participació; Serveis Socials; Economia, Territori i Medi Ambient: Feminisme i Jovent

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid