Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ELECCIONS MUNICIPALS
La CUP de Tortosa decideix presentar-se a les eleccions municipals de 2015

La decisió ha estat presa en una assemblea oberta on s’havia convocat a gent que participa de diferents moviments socials, col·lectius que treballen a la ciutat i a gent simpatitzant amb la CUP

28/10/2014 Política
El passat divendres 24 d’octubre, es va dur a terme una assemblea oberta de la CUP Tortosa amb la participació de més de 40 persones. A l’assemblea, el grup de gent que actualment està dinamitzant l’assemblea local des de fa un any i mig, es va explicar que era necessari consensuar amb gent propera a la CUP i amb gent que participa de moviments socials i col·lectius que treballen a la ciutat, la possibilitat o no de treballar per una candidatura rupturista a la ciutat. Per tant, seguint la manera d’entendre la política des de la CUP, una decissió tant important havia de ser decidida d’una manera participativa i col·lectivament.

Les persones que van participar de l’assemblea van compartir l’anàlisi exposada de la situació actual de Tortosa amb una gravíssima emergència social, manca de transparència i participació ciutadana, un deute immens i il·legítim, manca de cohesió social, caciquisme... Es van repassar les fites aconseguides a ajuntaments on la CUP hi té representació i per tant, quina tasca podria fer la CUP a l’ajuntament de Tortosa definint uns eixos estratègics amb propostes concretes per tal de començar a revertir la situació actual.

Finalment, i després d’un torn obert de paraules, la gran majoria de persones assistents van aprovar la necessitat de posar-se a treballar per tal que la candidatura de la cup tortosa siga una realitat a les properes eleccions municipals. Acte seguit es va emplaçar al proper 14 de novembre per començar a perfilar tasques i grups de treball. La propera assemblea de treball serà el divendres 14 de novembre al mateix centre cívic.

Des de la CUP Tortosa valoren que s’ha fet un gran pas endavant col·lectiu i que de ben segur, el treball que s’ha començat donarà el seus fruits posant-se sobre la taula moltes polítiques i moltes problemàtiques que a Tortosa han estat menysvalorades pels diferents governs municipals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid