Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Nous actes de la plataforma Esquerres pel Sí-Sí

Els dia 2 de novembre es farà un acte a Barcelona i el dia 5 una presentació a Banyoles

31/10/2014 Política

El proper diumenge 2 de novembre a les 6 del vespre al Casinet d’Hostrafrancs de Barcelona la plataforma Esquerres pel Sí-Sí realitzarà l’acte “Independència serà justícia social”. L’acte serà presentat per Juanjo Puigcorbé i comptarà amb les intervencions de Jaume Asens, Maria Oliver, Toni Comín, Isabel Pallarès, David Companyon, Guillem Picart, David Fernàndez, Néstor Salvador, Teresa Forcades, Joan Tardà, Pau Llonch i Sara Vilà.


D’altra banda el dimecres 5 de novembre a 2/4 de 8 del vespre a l'Auditori Municipal de l'Ateneu – CMEB de Banyoles tindrà lloc la presentació de la campanya Esquerres pel Sí-Sí al Pla de l'Estany. Junts per Banyoles, ICV – Independents per Banyoles, CUP Pla de l'Estany i Procés Constituent Pla de l'Estany impulsen aquest acte, que vol explicar els motius que té l'esquerra per la independència de Catalunya i mostrar la confluència de les esquerres al voltant d'aquest objectiu. L'acte comptarà amb la intervenció de Benet Salellas, advocat i activista, que explicarà la campanya d'ExSíSí, i amb les de Dolors Bassa, mestra i sindicalista, i Jordi Xena, economista, que exposaran els arguments que tenen les esquerres catalanes per votar Sí-Sí en la consulta del 9 de novembre. Després de les seves ponències hi haurà torn de preguntes i debat entre els assistents. Moderarà l'acte la periodista Bàrbara Julbe.


La plataforma Esquerres pel SíSí es va presentar el passat 17 de setembre. En el seu manifest, es destaquen les grans mobilitzacions que hi ha hagut a Catalunya en els darrers anys per reclamar drets socials, laborals i nacionals, i es fa èmfasi en el caràcter rupturista del procés independentista. La plataforma considera que la independència és el primer pas per construir un país governat per la majoria al servei de la majoria, que trenqui amb l'statu quo actual de desigualtat i precarietat. Al mateix temps, fan una crida a tota la ciutadania perquè vagi a votar el 9 de novembre i obeeixi la voluntat popular, passant per sobre de les imposicions de l'estat espanyol i els seus tribunals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid