Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consulta
L'Ajuntament de Mataró prohibeix penjar pancartes a favor del 9-N

La CUP ha hagut d'ensenyar unes pancartes als tècnics municipals perquè les supervisessin

24/10/2014 Política

L'Ajuntament de Mataró impedeix que es pengin pancartes a favor de la consulta del 9 de novembre. D'ençà de la suspensió del decret de convocatòria del 9-N, el servei tècnic de la regidoria de Via Pública té l'ordre de no autoritzar cap manifestació pública a favor de la consulta.

Ho ha denunciat la CUP després que fa unes setmanes presentés una petició formal a l'Ajuntament demanant permís per penjar unes pancartes a diferents indrets de Mataró a favor del referèndum i la independència.

Es tracta d'unes pancartes de la formació on posa "Sí al referèndum 2014, sí a la independència, sí als Països Catalans. Per canviar-ho tot". Finalment la CUP podrà penjar-les perquè no hi ha cap referència explícita al 9 de novembre, segons ha explicat la formació. Tanmateix, per poder-ho fer han hagut d'ensenyar una foto dels cartells als tècnics municipals perquè els supervisessin.

La CUP ha titllat aquest fet d'"impresentable" i ho ha comparat amb els temps de la dictadura acusant el consistori d'aplicar "la censura prèvia" i de "limitar la llibertat d'expressió". En aquest sentit, ha carregat contra "la incapacitat" de CiU per gestionar el procés independentista i li ha demanat que s'impliqui activament per garantir el dret a decidir el proper 9 de novembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid