Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consulta
La Catalunya Nord tindrà un centre de votació el 9-N

Fins ara els catalans amb nacionalitat espanyola residents a la Catalunya Nord tenien assignada la seu de París

29/10/2014 Política

Finalment la Catalunya Nord tindrà un centre de votació per participar a la consulta del 9 de novembre. La Generalitat ha accedit a la petició que va fer la Casa de la Generalitat a Perpinyà per obrir una seu electoral a la capital nord-catalana.

El centre electoral serà la mateixa Casa de Perpinyà, situada al carrer de la Fusteria, 1, a l'antic Palau Siré.

Fins ara els catalans amb nacionalitat espanyola o doble nacionalitat residents a la Catalunya Nord tenien assignada la seu de la Delegació de la Generalitat a París.

Perpinyà se suma a les 14 delegacions a l'exterior on es podrà votar el 9 de novembre, és a dir París, Montreal, Nova York, San José, Ciutat de Mèxic, Bogotà, Buenos Aires, Londres, Brussel·les, Berlín, Milà, Sidney, Hong Kong i Tòquio.

El 9 de novembre podran votar les persones majors de 16 anys que disposin d’un document nacional d’identitat on consti l’adreça de residència a un municipi de Catalunya. Per votar han de presentar el DNI vigent.

Els catalans majors de 16 anys que es trobin a l’exterior i que tinguin un DNI o passaport espanyol vigent podran participar presentant el comprovant d’inscripció en el Registre de catalans i catalanes a l’exterior o el Certificat del padró d’espanyols residents a l’exterior (PERE) en què consti com a darrera residència un municipi català.De la seva banda, els catalans del nord que resideixen a la Catalunya autonòmica podran votar amb el passaport francès i un certificat d'empadronament del municipi on viuen.

La Generalitat també ha confirmat que instal·larà un punt de votació a Andorra per a la consulta del 9 de novembre. Finalment, els residents catalans podran votar en un local situat al número 25 de l'avinguda Príncep Benlloch d'Andorra la Vella i que pertany a un grup de particulars.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid