Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consulta
USTEC·STEs defensa el 9-N i fa una crida a participar-hi

El sindicat demana al Govern que doti de cobertura legal els centres i el funcionariat que vulgui participar a la consulta

24/10/2014 Política

El sindicat de l'educació USTEC·STEs defensa la consulta del 9 de novembre i fa una crida al professorat a participar-hi. Malgrat reconèixer que no és el referèndum que hagués desitjat, considera que és "una possibilitat perquè el poble català pugui expressar la seva voluntat".

El sindicat critica tant "l’actitud d’enrocament del govern espanyol" com "la manca de valor i determinació del govern català" i demana a aquest últim que doti de cobertura legal els centres i el funcionariat que voluntàriament hi vulgui participar publicant instruccions clares al respecte.

USTEC·STEs creu que cal aprofitar el 9-N per dur a terme "una mobilització massiva" on "el poble català pugui refermar la seva decisió d’actuar com a subjecte sobirà i impedir que altres decideixin per nosaltres".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid