Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PAH
La PAH Girona-Salt denuncia el desús del Bloc-Salt i n’exigeix un lloguer social

Han denunciat que encara no s’ha complertfirmat per la majoria de grups parlamentaris perquè els pisos del bloc de Salt passin a formar part del fons social d’habitatge de Catalunya, destinats a lloguers socials

25/07/2014 Res-pública

Amb el lema Parlament compleix: Bloc-Salt pel poble, més de 40 persones van portar a terme una acció aquest dimecres passat al Bloc-Salt, propietat del Sareb, per denunciar que encara a dia d’avui no s’ha complert l’acord del 5 de desembre de 2013, firmat per tots els grups parlamentaris -menys el PP i Ciutadans-, en què els pisos del bloc de Salt passaven a formar part del fons social d’habitatge de Catalunya, i serien destinats a lloguers socials.

Segons informa el web Ariet.cat, l’acció va consistir en el desplegament d’una pancarta i una enganxada massiva d’adhesius a les dues entrades del bloc (núm. 91-93). El text dels adhesius era clar: “No pot ser! Milers de pisos propietat dels bancs i grans immobiliàries buits i gent sense casa”.

Durant la concentració també es va celebrar la posada en llibertat de Carlos Cano, condemnat a tres anys i un dia de presó, per haver participat en un piquet informatiu del 15M durant la vaga general del 29 de març de 2012.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid