Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PAH
La PAH enceta a Mollet una campanya d'escarnis "silenciosos"

La PAH ha anunciat escarnis silenciosos en actes del PP durant aquesta campanya

12/05/2014 Res-pública

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha realitzat a Mollet el que han anunciat com el primer escarni "silenciós" per reivindicar el dret a l'habitatge i denunciar la impunitat de les entitats financeres.

A Mollet s'han fet presents en un acte electoral del PP. Una trentena d'activistes amb pancartes que denunciaven les execucions d'hipoteca i els desnonaments s'han fet presents a la plaça Prat de la Riba de Mollet. Allà el PP portava a terme un acte consistent en una botifarrada electoral amb les Casas Regionales, que poc abans havia comptat amb la presència de la presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, i el candidat a les eleccions europees Santi Fisas.

Els membres de la PAH s'han col·locat als laterals i han romàs en silenci, mostrant consignes escrites en cartrolines i pancartes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid