Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Els Mossos desallotgen a Gramenet als membres de la PAHV-G tancats a CX
09/03/2014 Drets i Llibertats
Els Mossos posen fi a la tancada Els Mossos posen fi a la tancada

Ahir a la nit, agents de la Unitat d’Intervenció dels Mossos d’Esquadra van posar fi a la tancada que durant dos dies han portat a terme membres de PAHV-G a Catalunya Caixa, de Jacint Verdaguer, 91. Els tancats reclamaven garanties per part de l’entitat per evitar el desallotjament d’una família, amb tres fills, que havia proposat la dació en pagament o un lloguer social, segons informa Gramenet 2.0.

Mentre els Mossos treien als tancats centenars de veïns que ho contemplem des de les voreres i el carrer cridaven contra els bancs i el govern i aplaudien als membres de la PAHV-G.

L’entitat va denunciar l’ocupació al jutjat i uns funcionaris amb l’ordre de desallotjament signada pel jutge. No obstant això, els membres de Plataforma van demanar una resposta per part de Catalunya Caixa abans d’abandonar l’oficina, sense èxit.

Després del desallotjament, els membres de la PAHV es van manifestar des del Fondo fins a la Plaça de la Vila.

Nit a l’oficina

La tancada va començar a les 10 hores del passat dijous, quan un nodrit grup de membres de la PAHV-G van ocupar la citada oficina bancaria. A primera hora de la tarda, els empleats de l’entitat van apagar els llums i van marxar. Poc després, els concentrats van rebre la vista de dos mossos, als quals van expressar la seva intenció de seguir tancats.

Els membres de la PAHV van decidir celebrar la seva assemblea setmanal a les oficines de Catalunya Caixa i fer nit allà.

Valora
Vídeos
PAHV-Gramenet -- la PAH no es rendeix -- Ocupació i desallotja
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid