Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAH bloqueja 15 oficines del Banc Popular a Barcelona

Els seus membres es van fer passar per clients, per la qual cosa es van gererar cues a les entitats que van haver de tancar

10/04/2014 Drets i Llibertats

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) va bloquejar ahir 15 oficines del Banco Popular al centre de Barcelona per reivindicar la represa de les negociacions amb l'entitat, que mantenien des del febrer del 2013 i que ara estan tancades.

Gairebé unes 300 persones, que es van organitzar en una quinzena de grups, van estrenar ahir una nova manera de realitzar la protesta, es tractava de bloquejar les oficines bancàries. És a dir,  els membres de la plataforma van entrar fent-se passar per clients i demanant informació sobre els productes financers o fent peticions de fulls de reclamació. D'aquesta manera es va generar una llarga cua que, en la majoria dels casos, va fer pensar al banc que es tractava d’una protesta i s’acaben tancant les portes, com va passar ahir.

La portaveu de la PAH Ada Colau, va participar a la protesta i va dir que d'aquesta l'acció no es pot considerar d'il·legal "no entrem a dins de les oficines, senzillament fem de clients o potencials clients". Ara bé, Colau va remarcar, que "si no ens atenen "els il·legals són ells perquè està incomplint amb el seu horari d'atenció al públic"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid