Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PAH
Dues membres de la PAH amenaçades amb penes de presó per ocupar un jutjat a Girona

Les activistes de la PAH de Girona i Salt es van mantenir dues hores assegudes a terra del jutjat, per protestar contra la subhasta

08/07/2014 Drets i Llibertats

Dues membres de la PAH Girona i Salt estan amenaçades amb penes de presó per un "delicte de desobediència", arran de l'ocupació d'un jutjat a Girona. Hi ha petició de presó d'1 any i de 9 mesos per a cadascuna d'elles.

Es tracta de Marta Afuera i Doris Pérez, que el 15 de març del 2013  van acudir al jutjat per protestar contra una subhasta d'un immoble, intentant aturar la venda de l'habitatge i emparant-se en una sentència del Tribunal de Justícia de la UE, que va crear una jurisprudència que declara abusiva la llei espanyola sobre desnonaments.

Les activistes de la PAH van mantenir-se dues hores assegudes a terra del jutjat, per protestar contra la subhasta.

Les proves per condemnar es dues membres de la PAH es basen en les declaracions del secretari judicial i els Mossos d'Esquadra presents, que asseguren que els "van demanar" reiteradament que marxessin, tot i que el recurs emprat pels policies va ser desallotjar-les per la força.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid