Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Model de ciutat
Els veïns del Cabanyal reclamen un nou pla urbanístic obert a la participació

Quan es compleixen quatre anys dels últims enderrocaments executats al barri en aplicació del Pla Especial de Protecció i Reforma (PEPRI), declarat il·legal

06/04/2014 Territori

Milers de persones s'han manifestat aquest migdia pels carrers del barri Cabanyal de la ciutat de València per reclamar un nou pla urbanístic per al barri que compti amb participació ciutadana i que elimini la prolongació de l'avinguda Blasco Ibáñez. La protesta convocada pel la Plataforma Salvem el Cabanyal i l'Associació de veïns del Cabanyal-Canyamelar s'ha desenvolupat en to festiu.

La marxa ha sortit al migdia del carrer de la Reina per concloure davant el Mercat del Cabanyal, i ha comptat amb l'assistència del grup Al Tall que ha interpretat diverses cançons i els organitzadors han repartit 1.500 globus entre els assistents com a símbol de les 1.651 cases que pretén derrocar l'Ajuntament.

En el manifest, els organitzadors de la mobilització, demanen a l'alcaldessa el mateix que el Consell de Ministres, un nou pla que elimini la prolongació i l'espoli, i tingui participació ciutadana. També denuncien que  l'Ajuntament de València és l'única administració que no ha complert l'Ordre Ministerial, en referència a l'adequació del Pla Especial de Protecció i Reforma Interior (PEPRI) del Cabanyal-Canyamelar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid