Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La XII edició del Cabanyal Portes Obertes estarà dedicada al Còmic

A partir del 5 de novembre s'oferirà un recorregut per la història viva del còmic, en què la tradició dels dibuixants valencians té un paper important. Un total de 43 dibuixants exposaran en les 24 cases típiques del barri valencià.
 
Aquest any "Cabanyal Portes Obertes" ofereix un recorregut per la història viva del comic. Comissariada pel grafista i dissenyador MacDiego i compta amb la participació de bona part dels millors dibuixants de còmic des dels 70 fins a l'actualitat.

11/10/2010 17:29 Cultura
Aquesta manifestació cultural se celebra anualment al barri del *Cabanyal des de l'any 1998 amb l'objectiu d'aproximar i sensibilitzar als ciutadans de tota València sobre els valors d'aquest barri i la problemàtica originada pels plans destructius de l'actual equip de govern de l'ajuntament de la ciutat, el resultat de la qual més evident és la progressiva degradació urbana que ve sofrint el Cabanyal des dels inicis del pla de l'ajuntament en 1998 fins a l'actualitat.
 
"Cabanyal Portes Obertes" és un esdeveniment singular en el qual els veïns del barri obren les seves portes durant tres caps de setmana consecutius exhibint obres cedides per artistes de diferents disciplines. L'originalitat de la idea, la continuïtat del projecte i la qualitat de les obres exposades han despertat un gran interès del públic que ja no solament ve de la pròpia ciutat de València sinó que ha atret visitants de diferents parts del territori nacional.
 
En els últims anys el coneixement del cas del Cabanyal mes allà de la nostra comunitat i la resistència de la Plataforma *Salvem el Cabanyal davant l'atropellament dels valors culturals i del patrimoni històric que pretén el pla del Cabanyal ha despertat un corrent d'opinió i solidaritat que es manifesta pel suport del públic assistent a l'esdeveniment Cabanyal Ports Obertes és una iniciativa mantinguda, gestionada i finançada pels propis veïns que ha suposat un model de gestió de la ciutadania de base enfront dels grans projectes i la dilapidació dels diners públics en la cada vegada més mediocre política cultural institucional a València.
 
La mostra obrirà les seves portes el proper 5 de novembre i explicarà al costat de l'exposició a les cases amb una sèrie d'activitats, en les quals han confirmat la seva assistència alguns de les més importants figures del panorama actual del *comic a nivell nacional.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid