Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans Públics
Centenars de persones es concentren davant del Consell d'Administració de RTVV

Les organitzacions integrades en "nosaltres els fusterians" mostren el seu suport als treballadors de Canal 9, així com també Endavant (OSAN)

18/07/2012 Laboral
Concentració davant del consell d'administració de RTVV Concentració davant del consell d'administració de RTVV

Més de mig centenar de persones concentrades davant la seu del Consell d'Administració de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), que aquesta tarda aprovarà previsiblement la proposta d'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) presentada per l'adreça de l'ens i que afectarà a 1.295 treballadors.

Els manifestants, que porten una gran pancarta en la qual es pot llegir "Els treballadors no som els culpables,  i han tallat la cèntrica Gran Via de la capital en un sentit.

Els participants en la protesta estan fent sonar constantment xiulets i coregen lemes com 'Lladres'  A l'acte reivindicatiu s'han sumat representants de l'oposició política valenciana i de les organitzacions sindicals.

Abans de la concentració, sobre les 16.00 hores, dos representants del Comitè d'empresa s'han dirigit als membres del Consell d'Administració, el que han pogut fer després d'una llarga negociació de tres hores aquest matí, per explicar les raons de la plantilla contra el pla d'acomiadaments.

Nosaltres, els fusterians

ERPV, PSAN, MDT i SI, organitzacions integrades en la iniciativa "Nosaltres els Fusterians", han volgut mostrar tot el seu suport als treballadors de Radiotelevisió Valenciana després de l'anunci de l'expedient de regulació d'ocupació amb què l'empresa pretén acomiadar 1295 treballadors, més del 75% de l'actual plantilla.

Per als representants de les organitzacions "aquest ERO és un pas més en el desballestament dels serveis públics valencians, amb el pretext de la crisi i de l'asfíxia financera del Consell" i, per tant, remarquen que "els treballadors i les treballadores no han de pagar una situació que no han generat ells sinó la mala i corrupta gestió dels responsables polítics del Consell, que han pervertit el que hauria d’haver estat una digna televisió pública i totalment en català.

Endavant denuncia la privatització de l'ens

Segons l'organització, la privatització de RTVV sempre ha estat un dels somnis daurats de la burgesia i la dreta valenciana. "La coartada del dèficit de l'entitat, argüida pel govern autonòmic, és només la cortina de fum d'un projecte de llarg recorregut" apunta.

Per a Endavant és necessari que els veritables culpables de la ruïna de RTVV, tant a nivell empresarial (directius) com a nivell polític (Partit Popular), paguen cada cèntim dels 1.200 milions de deute contret per l'ens públic durant la seua gestió i, per tant, robat als i les valencianes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid