Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans públics
El Comitè d'empresa de RTVV convoca dos dies de vaga

El Grup Barnils se solidaritza amb els treballadors de la RTVV i amb les seves reivindicacions per uns mitjans públics, de qualitat i en valencià

17/07/2012 Comunicació
Mig miler de treballadors concentrats a Burjassot Mig miler de treballadors concentrats a Burjassot
El Comitè d'empresa de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV)ha convocat dos dies de vaga per als propers 27 i 28 de juliol en protesta per la proposta d'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) presentada per l'adreça de l'ens, que preveu fins a 1.295 acomiadaments, han informat fonts sindicals.

Així mateix, l'organisme ha reclamat a l'empresa la paralització dels expedients anunciats ahir per als empleats que van interrompre el desenvolupament de l'emissió de Canal 9 durant la primera edició del 'Noticies 9'.

Mobilitzacions durant la jornada

Cap a les 11.30h, mig centenar de treballadors s'han concentrat a l'esplanada davant de la seu de l'ens a Burjassot. Des de fora del recinte, desenes de periodistes també s'han concentrar en solidaritat amb els treballadors de RTVV. A primera hora de la tarde hi ha convocada una Assemblea i una concentració davant la seu del consell d'administració de l'ens. Des del twitter de la Intersindical a RTVV es pot seguir les mobilitzacons minut a minut.

Solidaritat del Grup de Periodistes Ramon Barnils

En un comunicat el Grup Barnils denuncia els desmantellament dels mitjans públics valencians i se solidaritza amb els treballadors de la RTVV i amb les seves reivindicacions per uns mitjans públics, de qualitat i en valencià

A més a més, critica el model de RTVV  per la gestió d'una direcció polititzada i sectària, que ha imposat de manera sistemàtica la manipulació i la censura informativa, la programació de baixa qualitat i una gestió econòmica nefasta, que ha acabat enfonsant els índex d'audiència.

El Grup apunta que, "aquesta inviabilitat provocada per la nefasta gestió serveix d'argument per aquells que defensen la privatització de RTVV, els mateixos que han combatut sempre contra una televisió pública, de qualitat i en valencià".

En aquesta direcció, assenyala té responsables directes en la Generalitat valenciana i en la irresponsabilitat de molts directius que, més enllà d'una gestió incompetent, han espoliat els recursos públics que havien de servir per bastir un model de comunicació públic valencià.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid