Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
El treballadors de RTVV escridassen l'exdirector de l'ens a l'Audiència

També protagonitzen aturades als centres del País Valencià mentre declara l'exdirector general de RTVV, Pedro García, pel cas Gürtel - Els treballadors exigeixen a la Generalitat la paralització de "qualsevol acomiadament" en la corporació fins que Pedro Garcia retorni tots els diners que "va saquejar"

09/05/2012 Comunicació

Coincidint amb la declaració l'exdirector general de RTVV, Pedro García, pel cas Gürtel, una representació dels treballadors de l'ens van manifestar a les portes de l’Audiència Nacional espanyola per reclamar-li que torni els diners. La delegació del govern ha fet tot el possible per tal que no s'apropessin a la porta per on havia d’entrar Pedro Garcia i els ha intentat tancar en un parc pròxim.

Els intents d’aproximar-se al'exdirector van ser tallats amb amenaces. Tot i això, els xivarri que van generar els treballadors segur que van arribar a les orelles Pedro García. Com el de  “Pedro, trilero, devuelve el dinero”, un del més corejats

La mobilització de Madrid es va complementar amb la vaga parcial als centres de treball de l'ens. La vaga ha tingut un ample seguiment i ha afectat la major part dels programes de la franja horària. La tertúlia de Carrau ha caigut i En Connexió no es poder fer en directe. Els treballadors de CPP de Burjassot han manifestat la seua protesta escrivint amb els seus cosos un NO A L’ERO i també va dur la seua protesta a la redacció d’informatius de Canal 9. Les concentracions de matí i vesprada, tant a la ràdio com a Canal 9 van ser molt concorregudes, segons informa la Intersindical de RTVV. Recordem que ERO amenaça per fer fora més de 1.000 treballadors

El viatge del Papa a València

Els fets s'estenen al repartiment de beneficis obtinguts de l'adjudicació de la Radiotelevisió Valenciana a la constructora Teconsa dels treballs per al subministrament i instal·lació de l'equipament de sonorització durant la visita del papa.

Segons el jutge, a través de la subcontractació de serveis amb Impacte Produccions, Apogee Telecomunicacions i Sirius Xou Equipment, així com de les despeses comptabilitzades per a l'execució del contracte i les factures emeses per Wild Electronics, Castany Corporate i Free Consulting -un total d'1.242.690 euros-, Teconsa podria haver deixat d'ingressar diverses quantitats a Hisenda.

Les quantitats presumptament defraudades en usar com a pantalla aquestes empreses serien la quota d'IVA suportat de 198.830 euros i l'Impost de Societats de 2006 per la deducció improcedent de les factures emeses per les anteriors mercantils al no respondre a la prestació de serveis reals, xifrat en 434.941 euros.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid