Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Galiza
En llibertat una de les detingudes en l'operació policial contra l'independentisme gallec

Catalina Alonso, una de les sis persones detingudes per la Policia espanyola a les quals vinculen amb l'organització armada Resistència Galega ha estat posada en llibertat.

05/12/2011 Internacional
Llibertat independentistes gallece Llibertat independentistes gallece | Autor: Ceivar
La jove fou detinguda dimecres passat amb tres persones més, que romanen detinguts en dependències policials a Madrid a l'espera de passar a disposició judicial. Durant la matinada de dissabte passat, dues persones més van ser detingudes a Lugo i posteriorment trasllades a les dependències policials de Madrid.

El jutge de l'Audiència Nacional espanyola, Eloy Velasco té previst interrogar aquest dilluns als independentistes gallecs detinguts a Vigo i Santiago. El jutge els vincula amb l'organització armada Resistència Galega i els imputa un delicte d'integració a banda armada per atacs comesos en els últims mesos amb artefactes de fabricació casolana contra objectius polítics i econòmics.

Durant aquest cap de setmana s'han fet actes de solidaritat a diverses localitats de Galiza per exigir la llibertat dels detinguts i en contra de la llei antiterrorista.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid