Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En llibertat dos independentistes gallecs

Alerta Solidària informa, a través de l’organtizació antirepressiva Ceivar, de l’excarceració immediata d’Ugio Caamanho. Aquesta notícia, que agafa per sorpresa de nou al conjunt de l’independentisme gallec ve precedida per l’alliberament, el passat dilluns, de la també militant Giana Gomes. Els dos independentistes portàven més de tres anys empresonats i van ser jutjats els passats 3 i 4 de novembre a l’Audiència Nacional espanyola sota l’acusació de terrorisme, en relació a la col·locació d’una bomba en la seu de la Caixa Galícia, en Compostela. (rebuda popular a Giana Gomes)
 
 

13/11/2008 23:20 Internacional

Pel moment, Ceivar està a l’espera de rebre la notificació oficial de l’Audiència. Ara bé, en aquest moment d’alegria, Ceivar recorda que encara hi ha dos els militants gallecs Sánti Vigo i José Manuel Sanches, també privats de llibertat, també dispersats a centenars de quilòmetres de la pàtria i també sotmesos a tot tipus de violència i arbitrarietats.

Des d'Alerta solidària fa públiques les felicitacions a l’entitat germana Ceivar i envia una forta abraçada de benvinguda als companys Giana Gomes i  Ugio Caamanho

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid