Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Correllengua 2014
Gandia homenatge Maria Mercè Marçal al Correllengua

La Flama passarà també pel Barcelonès, el Bages, Maresmai la llera del Ter

26/09/2014 Llengua

Una vegada més, la flama de la llengua arriba a Gandia. Enguany el Correllengua se celebrarà demà i la figura homenatjada serà Maria Mercè Marçal.

Els actes s'obriran a les 11 hores a la plaça del Rei Jaume I amb la Fira d'Entitats. En ella hi hauran quatre espais: l'espai del llibre, l'espai dels esports, l'espai de les cultures i tradicions i l'espai d'artesania i productes de la terra, on entitats del País Valencià presentaran les seues activitats i productes. La Fira estarà oberta fins a les 13 hores.

Ja a la vesprada, a les 19.30 hores, es celebrarà la Cercavila. La flama de la llengua la portarà la poetessa Mª Josep Escrivà, que farà la lectura del manifest d'enguany en homenatge a M. Mercè Marçal. A més, l'acte comptarà amb les actuacions de la Muixaranga de la Safor, el grup de danses Roda i Volta i el grup de dolçainers i tabalaters El Rebrot.

A les 21 hores del mateix disssabte tindrà lloc el Sopar Popular a la plaça Jaume I. Es tracta d'un sopar de pa i porta on els assistents disposaran de servei de barra per a adquirir la beguda fresca.

Posarà el punt i final a la Jornada els concerts previstos per a les 23 hores, en què estan previstes les actuacions dels grups Escak al rei, Traficants de sucre, Poetes anònims i Meteor.

Cants i poemes patriòtics pel CLL de la Llera del Ter
Els municipis que conformen la Llera del Ter, Bordils, Celrà i Flaçà organitzen aquests propers dies diferents actes de Correllengua. Tot s'iniciarà a l'Ateneu de Celrà amb la presentació oficial i tindrà continuïtat el cap de setmana amb diverses activitats, on hi destaca el concert de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà "Música per la Llibertat, 1714-2014", que tindrà lloc a la plaça de Catalunya de Celrà.


La vila de Santa Coloma de Gramenet (el Barcelonès), Artés (el Bages) i Calella (el Maresme) coincideixen a dedicar diversos actes per recordar i homenatjar Maria-Mercè Marçal, mentre que la plaça de la vila de Sarrià acollirà els actes d'aquest barri barceloní, dissabte al migdia.

Recordeu... més informació a l'agenda.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid