Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Correllengua
El Correllengua dedicat a Maria-Mercè Marçal arriba a Valls

El 12 de juliol, a Ivars d’Urgell, arrencava el Correllengua d’enguany, dedicat a la poetessa i activista Maria-Mercè Marçal. El proper 16 de setembre arriba a Valls, Alt Camp.

09/09/2014 Cultura
Diferents organitzacions vallenques, vinculades a l’àmbit social i cultural de la ciutat, han realitzat un seguit d’activitats diverses i integradores que s’estendran del 16 al 21 de setembre.

Dimarts dia 16, a dos quarts de vuit de la tarda, Òmnium Alt Camp emetrà el documental “Un país normal” que anirà seguit d’un debat sobre el dret a decidir i les identitats lingüístiques. L’endemà, dia 17, a les 8 del vespre, es retrà homenatge a Maria Mercè-Marçal amb un recital de poesia.

La lectura del manifest del Correllengua d’aquest 2014 no serà fins dijous dia 18, on es presentarà la tercera edició de “acústics per la llengua” i es podrà gaudir de la música en directe de Pau Alabajos. Dissabte 19, l’ANC Alt Camp ha programat el visionat del documental “Estan bojos aquests catalans!?”, que anirà seguit del col•loqui amb David Valls, director del documental.

Finalment, es conclourà la programació amb la tradicional festa al poble de Miramar. A quarts de nou del matí s’iniciarà la Caminada Popular per la Llengua i a les 12 del migdia, els més petits podran gaudir de l’espai “Quatre barres pels xiquets i xiquetes”. El bestiari popular vallenc, amb la mulassa de la UAF i els gegants de la Colla Pessigolla s’encarregaran de la ballada que finalitzarà amb la paella popular i el concert de Xerric.

L’organització del Correllengua a Valls, assegura que se celebrarà en unes “dates clau per la trajectòria del nostre país” i que és important “mantenir viva l’activitat reivindicativa i fer sortir als vallencs i vallenques, amb un motiu de pes com és la llengua que enguany està patint tan greus atacs”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid