Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLENGUA
10es Jornades per la Llengua de Sant Andreu

El divendres 3 d’octubre i el dissabte 4 d’octubre es celebraran les 10es Jornades per la Llengua de Sant Andreu del Palomar

22/09/2014 Llengua

Les Jornades han patit molts canvis des del seu naixement el 2002, tant en la seva durada com en els col·lectius que les han organitzades. Sovint hi ha hagut canvis en la seva ubicació i en l’època de l’any en què se celebraven. Es poden consultar les edicions anteriors al blog de les Jornades per la Llengua. Enguany, per tercer cop les organitza el Casal Independentista de Sant Andreu El Noi Baliarda, i per primer cop, es faran en el nou local.

Programació de divendres 3 d’octubre:

18h- Inauguració d’una exposició de poemes en homenatge al poeta Desideri Lombarte.

18:30h- Xerrada amb Joan-Ramon Solé i Marçal Girbau sobre sociolingüística a l’Estat espanyol, Catalunya i Occitània.

20h- Espectacle teatral amb “Els monòlegs de la Vagina”.

20:45h- Presentació de Ràdio Terra a càrrec d’en Roger Castillo.

Programació de dissabte 4 d’octubre:

18h- Taula rodona sobre les agressions a la llengua amb Ignasi Bea, autor de “En cristiano!”, Mercè Amich, portaveu nacional del SEPC i Irene Jaume, del comitè de suport a l’Assemblea de docents.

20h- Presentació musicada del llibre “I visqueren felices”, a càrrec d’algunes de les seves autores i del grup “Akelarre”.

Hi haurà pica-pica i altres menges per sopar.

Totes les activitats es faran al Casal El Noi Baliarda

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid