Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
El Correllengua inicia el període de màxima activitat a l'entorn de la Diada

La CAL a la Mostra d'Entitats dels Països Catalans i 19a Mostra d'Associacions de Barcelona

 

09/09/2014 Llengua

L'arribada de la Diada acostuma a coincidir amb l'inici del període de màxima activitat del Correllengua. Enguany no és pas una excepció i, tot i que encara no hi hem entrat de ple, a hores d'ara ja són 53 els pobles, barris i ciutats que han celebrat o celebraran actes.

Les activitats programades són, com sempre, diverses però s'està percebent una clara predilecció per a aquelles que volen recordar Maria-Mercè Marçal i els fets de 1714, a través de xerrades, lectures de poemes, passis de documentals o exposicions.

Aquests propers dies, Solsona (Solsonès), Corbins (Segrià), Torrelavit (Penedès) i especialment la comarca de l'Alt Camp celebraran actes de Correllengua. No us oblideu de consultar l'agenda i el Mapa del Correllengua 2014 per a més informació.

La CAL a la Mostra d'Entitats dels Països Catalans i 19a Mostra d'Associacions de Barcelona

Coincidint amb la Diada de l'Onze de Setembre i la Festa Major de la Mercè a Barcelona, la CAL serà present a diverses mostres d'entitats.

El dia 11, des de les 10h del matí, ens podreu trobar a la tradicional Mostra d'Entitats dels Països Catalans, al costat mateix de l'Arc de Triomf de Barcelona. Uns dies més tard, també serem presents a la 19a Mostra d'Associacions de Barcelona, que se celebrarà els dies 20, 21 i 24 de setembre a la plaça de Catalunya del cap i casal.

A ambdues fires us hi podreu atansar i informar-vos de primera mà dels projectes i activitats que impulsem i, és clar, pot ser un magnífic moment per a conèixer-vos personalment

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid