Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAHC de Sabadell posa un ultimàtum al BBVA

Exigeix les solucions promeses, reals i efectives pel 18 de maig

14/05/2014 Drets i Llibertats
17 dies de ocupació del BBVA 17 dies de ocupació del BBVA

La PAHC de Sabadell ha comunicat públicament al BBVA que tenen com a data límit el 18 de maig per resoldre favorablement els casos tal i com havien anunciat a la seva nota informativa publicada el 20 de març o reemprendran les accions al punt on les van deixar que significa continuar amb l’assenyalament dels culpables que ha donat lloc a aquesta situació.

La plataforma exigeix que a més de compleixin amb la publicitat que van pagar al diari de Sabadell amb la intenció de difamar la PAH i que afirmava, literalment: "La política social d’habitatge de BBVA garanteix que qualsevol família client de BBVA en risc d’exclusió social tingui un sostre i no sigui desnonada".

Recotrda que les 10 famílies han acreditat estar en risc d’exclusió social, així com també ho han acreditat les famílies dels avalistes, exigim doncs el compromís per escrit que no s’efectuaran desnonaments en cap dels deu casos ni ens els deu avalistes.

Tancament a la seu del BBVA durant 17 dies

El 4 de març, la plataforma va començar una acció perquè BBVA retirés els avals de 10 casos que tenien amb l’entitat ja que el BBVA es negava a negociar.

L'acció va portar a tancar-se a la seu del BBVA durant 17 dies. Durant aquest temps, van tenir el suports de les plataformes d'arreu. Una tancada que podria haver durat més dies, sinó el BBVA no hagués segrestat als membres de la PAHC dins l’oficina impedint que hi entressin aigua i menjar.

El 26 de març, 22 dies després d’haver iniciat l’acció, la PAHC anunciava que acceptava la solució que havia fet pública el BBVA mitjançant un comunicat i el va instar a negociar.

El BBVA però, es seguia negant-se a reconèixer la PAHC com a interlocutor i per tant tota la negociació es va fer amb la mediació de l’ajuntament de Sabadell.

Des d’aquell moment, la PAHC va aturar totes les accions contra el BBVA per aquests casos i ha complert la seva part entregant tota la documentació i informes necessaris per estudiar les solucions als diferents casos.

Han passat 55 dies i la PAHC no ha tingut cap notícia del BBVA.


 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid