Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA LABORAL
L'assemblea d'Arran Mallorca Nord també tanca “l'Abril Roig”

 

L'assemblea d'Arran Mallorca Nord reivindica unes pintades a un supermercat Mercadona

26/04/2013 Laboral
Pintades contra Mercadona Pintades contra Mercadona de l'assemblea Arran Mallorca Nord

Arran-Mallorca informa que ha realitzat unes pintades contra l'empresa Mercadona a Alcúdia amb les quals “dona per tancat el cicle d'accions d'aquest mes d'abril.”.

L'organització independentista afirma que “L'acció ha consistit en el llançament de pintura contra la façana d'una seu d'aquesta empresa, a més de pintades denunciant la explotació laboral que duu a terme.” i que “A pocs dies de l'1 de maig, diada del poble treballador, pensam que cal recordar empreses com Mercadona, que exerceixen la repressió laboral i sindical amb especial duresa.”

Arran Mallorca recorda “que enguany l'Esquerra Independentista sortirà al carrer per l'1 de maig a les 11:30h a Plaça Porta Pintada, darrere de la manifestació del sindicat CNT. Arran animam al jovent de Mallorca a participar d'aquesta mobilització, clau per respondre als atacs neoliberals i als abusos de polítics i banquers.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid