Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA LABORAL
“Abril Roig” d'Arran Palma

L'assembla d'Arran Palma emet un comunicat reivindicant unes pintades contra un supermercat Mercadona

19/04/2013 Laboral
l?empresa Mercadona recentment havia despatxart dos dels seus treballadors l?empresa Mercadona recentment havia despatxart dos dels seus treballadors
La matinada passada la façana d'una franquícia dels supermercats Mercadona a Palma ha estat pintada i tacada amb pintura negra. En relació a aquest fet l'Assemblea d’Arran Palma ha emès un comunicat  on s'anuncia que “Aquesta matinada passada, ARRAN hem realitzat una acció contra un dels locals de la franquícia de supermercats Mercadona. L’acció ha consistit en el llançament d’ous de pintura contra la façana de l’edifici on es troba situat, a més d’una pintada denunciant l’explotació que pateixen les treballadores d’aquesta empresa.” i informa que “ARRAN tancam l’Abril Roig amb aquest darrer bloc, enfocat cap a les empreses i la patronal”.

El comunicat emès per l'Assemblea d'Arran Palma exposa que “Les grans empreses han arribat a témer l’organització de les classes populars, tant en sindicats com en moviments socials de caire esquerrà i rupturista.” i recorda que “És el cas, precisament, de l’empresa Mercadona, que recentment va despatxar dos dels seus treballadors que, casualment, eren delegats sindicals de la CNT.”

El comunicat acaba afirmant que “tenim la seguretat que amb l’organització, l’ajuda mútua i la unitat anticapitalista serem capaços de construir una alternativa al capitalisme salvatge que està arruïnant el nostre futur.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid