Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Internacionalisme
Acció de "boicot" a Mercadona a València en solidaritat amb el SAT

Avui a les 19h Plaça de l'Ajuntament a Plaça del País Valencià

13/09/2012 Laboral
Cartell del SAT demanant la llibertat dels detinguts Cartell del SAT demanant la llibertat dels detinguts

La Coordinadorada Obrera Sindical (COS) ha fet una  crida a participar en una acció de "Boicot"  a Mercadona organitzada pel Bloc Crític i de la Xarxa de Col·lectius en Lluita a la ciutat de València,  amb l'objectiu de mostrar la més profunda solidaritat amb les persones represaliades del "Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT) i que han estat denunciades per la cadena de supermercats.

Si les denúncies "inventades contra el SAT" no es retiren, seguiran amb aquesta campanya de solidaritat, ja que les organitzacions convocants consideren que els problemes i la realitat que denuncia aquest sindicat no ens és aliena a el País Valencià i veuen la seva lluita com a pròpia.

A més a més, demanen un boicot actiu al supermercat per la política antisindical, el règim intern de relacions, les condicions explotadores, explotació de recursos aliens, com la pesca en el Sahara, etc.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid