Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ACTUA!
Mercadona es tenyeix de roig

La campanya ACTUA! de Maulets apunta Mercadona com a responsable de la crisi econòmica

18/05/2012 Laboral
En el marc de la campanya ACTUA!, iniciada per Maulets de Palma, que neix amb la pretensió d’assenyalar els culpables de les contínues retallades socials, el Jovent Independentista i Revolucionari impulsa una nova acció contra l’empresa Mercadona.

Per tal de denunciar l’explotació dels treballadors i treballadores de l’empresa, Maulets ha llançat pintura roja contra dos supermercats de Mercadona situats al barri de Camp Redó i al Carrer Blanquerna de Palma. Amb aquesta acció volien visualitzar una “Maig Roig” que evidencia els vertaders responsables de la crisi econòmica.

Maulets entén que aquesta empresa “representa de forma simbòlica a tota una patronal que, aprofitant el context econòmic, es llança contra els drets laborals, suprimint de cop conquestes que han costat dècades de lluita a la classe treballadora”.

Maulets també exposa que Mercadona és una empresa destacada per l’explotació dels empleats i per mantenir una política de repressió sindical. Exemples com els acomiadaments de membres dela CNT, Mario, Zoilo i Yolanda, mostren el fet que Mercadona s’ha proposat eliminar les seccions sindicals combatives.

D’aquesta manera, Maulets assenyala les grans empreses com a causants i beneficiàries de la crisi econòmica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid