Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ERO
Mobilitzacions a València en suport a la vaga dels treballadors de RTVV

A les 11h i a les 17h començaran les manifestacions des del carrer Cavallers a l’alçada del teatre Thalia, i acabaran davant l’ajuntament.

26/07/2012 Laboral
Cartell de la manifestació Cartell de la manifestació

El Grup d’Extensió de la Lluita (GEL), conformat per diversos col·lectius i organitzacions com la Coordinadora Obrera Sinsical (COS), i que ja compta amb el concurs i participació de treballadors de diverses empreses i comitès en lluita (EMT, FGV, RTVV, Teletech, At Home, etc.), continua la seua activitat amb dues noves mobilitzacions aquest dijous a les onze del matí i a les cinc de la tarda. Les protestes partiran del carrer Cavallers a l’alçada del teatre Thalia de València i acabaran davant de l'Ajuntament.

Aquestes dues mobilitzacions serviran també per reforçar la vaga convocada pels treballadors de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), contra l’ERO aprovat per l’empresa que significarà més de 1300 acomiadaments. Aquesta vaga a RTVV tindrà lloc els dies 27 i 28.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid