Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La UCPC fa un curs sobre la revolució russa amb “Els antecedents de la revolució”

La primera sessió del curs “100 anys de la revolució russa” serà demà dijous 27 d’octubre a les 18 hores a l’Aula 220 de la Facultat de Geografia i Història de la UB Raval

26/10/2016 Política

"Els antecedents de la Revolució’" és la primera sessió del curs “100 anys de la revolució russa” organitzat per la Universitat Comunista dels Països Catalans (UCPC).

S'inicia aquest dijous 27 d’octubre a les 18 hores a l’Aula 220 de la Facultat de Geografia i Història de la UB Raval. Us recordem també que les sessions tenen una durada de tres hores i mitja i que realitzarem una pausa a la meitat de la sessió.

Tal i com destaquen els organitzadors, les revolucions són "un producte de crisis socials i econòmiques que es produeixen quan una societat ja no és capaç de mantenir el mateix règim de domini. Per entendre un procés revolucionari, cal entendre el context en què aquest es produeix. En aquesta primera sessió (la primera de les tres sessions a càrrec de Ramon Franquesa) analitzarem el context de Rússia previ a la Revolució, les seves condicions socioeconòmiques i culturals respecte d’una Europa Industrial on s’està expandint la socialdemocràcia. També debatrem sobre la importància de les idees marxistes entre la burgesia russa i parlarem sobre els debats interns del partit socialdemòcrata rus entre menxevics i bolxevics."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid