Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2000 La policia russa escorcolla els locals del grup mediàtic crític amb Putin

La policia russa escorcolla els locals del grup mediàtic crític amb Putin

11/05/2000 Tal dia com avui

Fiscalia General de Rússia va ordenar un escorcoll a les instal·lacions del grup mediàtic Media-Most, el principal grup crític amb la política del president Vladímir Putin a través del canal de televisió NTV, el diari Sevódnia, dos setmanaris i diverses emissores de ràdio.

Sevódnia va denunciar casos de corrupció, havia criticat l'ofensiva a Txetxènia i havia suggerit que els serveis secrets eren al darrere de l'onada d'atemptats que hi va haver el mes de setembre de 1999. Media-Most va argumentar que els autors de l'escorcoll, que anaven armats i emmascarats, eren en realitat membres del servei secret amb l'objectiu de destruir proves que poguessin demostrar irregularitats en el cercle del president Putin.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid