Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertats
La "Plataforma València sense mordassa" convoca mobilitzacions a diversos indrets del País Valencià

A Valencia, Castelló, Gandia, Alcoi, Dénia, Villena i Alacant

29/06/2015 Drets i Llibertats

Les vuitanta associacions i col·lectius valencians, sindicats i partits polítics que formen la «Plataforma València sense mordassa» han convocat manifestacions per aquest dimarts a Valencia, Castelló, Gandia, Alcoi, Dénia i Villena; i a l'endemà a Alacant. Tenint en compte que la Llei de seguretat ciutadana «Llei mordassa», aprovada pel PP en solitari entrarà en vigor el proper dimecres, 1 de juliol.

Cal recordar que el passat 27 de maig, les entitats membres de la Plataforma van signar públicament un manifest sense precedents contra la repressió de l'Estat. Es tracta d'una enèrgica protesta contra les nombroses detencions i multes que estan patint els qui no fan més que exercir el seu dret a la llibertat d'expressió ia la vaga. Però també és una invitació a tota la classe treballadora valenciana a no cedir davant les amenaces de l'Estat i seguir exercint aquests drets amb la tranquil·litat de saber que els moviments socials i sindicals de la ciutat es comprometen a mobilitzar tots els seus recursos per solidaritzar-se amb les víctimes de la repressió.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid