Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llei mordassa
Manifestació a València contra la "llei mordassa"
02/02/2015 Drets i Llibertats

El proper dijous 19 de febrer s'ha organitzat una manifestació recorrerà els carrers de València per par de "Juntes sense por" per mostrar el seu rebuig a l'anomenada "Llei Mordassa", i també contra "els muntatges policials i les reformes del codi penal". Els organitzadors volen "demostrar que el Poble no va a acceptar cap més mesura dictatorial, repressiva i prohibitiva contra els nostres drets individuals, col·lectius, sindicals, socials, etc. És l'hora de defensar les nostres veus, els nostres cosos i els nostres carrers."

D'altra banda, com a "primera acció de desobediència civil col·lectiva, hem decidit no acatar una de les mesures que més persegueix la nova Llei Mordassa: haver de rebre permís institucional per fer escoltar i per expressar la nostra veu" i és per això no segons els organitzadors no ho faran.

També, el proper dijous 12 de febrer a partir de les 11 h. es realitzarà una roda de premsa davant de l'IES Lluís Vives de València (escenari que en aquests moments commemora la "Primavera Valenciana", símbol de "lluita Desobedient contra el règim") amb representació dels col·lectius que donen suport a aquesta convocatòria i al manifest unitari de la campanya (adjuntem cartell i manifest definitiu).

També s'ha fet una crida al conjunt de grups, col·lectius, moviments, organitzacions, sindicats... perquè s'adherisquen i donen suport a la convocatòria i al manifest unitari enviant la seua adhesió per e-mail (juntessensepor@gmail.com) o directament al web de la campanya (juntessensepor.noblogs.org).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid