Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertats
La Plataforma d'Afectades per les Hipoteques a Mallorca es mobilitza contra la Llei Mordassa

En aquesta línia, Les Plataformes d'Afectades per les Hipoteques arreu han convocat per aquest divendres concentracions

26/06/2015 Drets i Llibertats

La Plataforma d'Afectades per les Hipoteques a Mallorca convoca aquest divendres a les 11 del matí una concentració a la Delegació del Govern a Palma, per tal de protestar per l'entrada en vigor el dimecres vinent 1 de juliol de la Llei Mordassa.

En aquesta concentració es lliurarà a la Delegació del Govern espanyol  un comunicat comú de totes les Plataformes d'Afectades per les Hipoteques que exposen els motius que ens duen a demanar la derogació d'aquesta llei i les reformes del Codi Penal i la Llei Antiterrorista.

Les Plataformes d'Afectades per les Hipoteques arreu de l'Estat espanyol han convocat per aquest divendres concentracions per tal de protestar per la darrera retallada als drets de les persones que viuen a l'Estat Espanyol, una retallada a la llibertat d'expressió, amb la que el Partit Popular pretén fer callar les veus que denuncien la violació constant dels Drets Humans arreu d'Espanya i com a conseqüència de les retallades als fonaments de l'Estat Social d'aquest Govern controlat pels lobbys financers.

La reforma del Codi Penal i la nova Llei de Seguretat Ciutadana són la resposta d'un partit que governa contra la ciutadania, amb una serie de mesures que d'una banda retallen els drets a l'educació, a la sanitat, precaritzen la feina i deixa al carrer a milers de famílies, mentre d'altra banda rescata a la banca i augmenta el poder econòmic de les classes més privilegiades.

Després del fracàs de la criminalització dels moviments socials mitjançant la maquinària mediàtica del Partit Popular, l'entrada en vigor de la Llei de Seguretat Ciutadana suposa l'aplicació d'una política del terror mitjançant l'enduriment de sancions i la tipificació com a delicte d'actes de desobediència civil pacífica, amb l'únic objectiu de fer callar les veus que defensen les víctimes d'una política d'austeritat que ha dut a una gran part de la població a una situació de pobresa i exclusió social.

Amb aquesta llei el Partit Popular converteix a les persones que ha deixat a l'estacada en delinqüents i a aquelles que gosen aixecar-se per denunciar-ho en criminals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid