Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP-Badalona amb Guanyem Badalona en Comú amb un acte politicomusical

Dolors Sabater clou l’acte afirmant que “ara tenim l’oportunitat de fer les coses d’una altra manera, i la capacitat de transformar i de decidir una nova Badalona”.

21/05/2015 Política
La CUP ha celebrat el final de la seva campanya en suport de Guanyem Badalona en Comú amb un acte amb format polític i musical que ha tingut, com a plat fort, la participació de Cesk Freixas, Albert Avilés i Francesc Ribera, ‘Titot’.

Al començar l’acte, la número 3 de la llista per Guanyem Badalona, Laia Sabater, ha declarat que la CUP dóna suport a la candidatura ciutadana perquè “avança cap a la unitat popular, és assembleària, és un projecte de ruptura democràtica i vol retornar el poder al poble”.

A continuació, Sabater ha donat pas a Albert Avilés, baixista del grup Ebri Knight, que hi ha assistit en substitució de Jordi Montañez. Avilés ha destacat que ell “pertany a un grup musical que funciona de manera assembleària” i que és per això que considera que, pel seu funcionament, “Guanyem Badalona és un exemple de feina, de teixit i d’esperit guanyador”. Avilés també ha llegit un missatge de part de Jordi Montañez, que no hi ha pogut assistir a causa d’una lesió, en què deia que “cal netejar Badalona del franquisme i del feixisme que governa la ciutat”.

El següent a participar ha estat el cantautor Cesk Freixas, que ha interpretat alguns dels seus temes i que ha acabat la seva actuació amb L’estaca de Lluís Llach, que ha posat el públic dret. En un breu parlament, Freixas ha dit que “la situació a Badalona és excepcional i que votar Guanyem Badalona és l’única garantia per construir una ciutat inclusiva, democràtica i lliure de feixisme”.

A continuació, ha estat el torn de Francesc Ribera, Titot', cantant del grup Brams i regidor de la CUP a Berga. Ribera ha comentat que a Berga encaren les eleccions amb molta il·lusió perquè les enquestes els són favorables i els donen opcions a obtenir l’alcaldia. Després de fer un repàs de la trajectòria de la CUP en aquella població, Ribera ha dit que espera que el 24M pugui celebrar la victòria a la seva ciutat i brindar per la victòria de Guanyem a Badalona.

Finalment, la número 1 de la llista de la candidatura ciutadana, Dolors Sabater, ha tancat l’acte dient que “els darrers anys alguna cosa ha fallat en la democràcia, perquè s’ha corromput i estem anant enrere”, i ha afegit que “ara tenim l’oportunitat de fer les coses d’una altra manera, i la capacitat de transformar i de decidir una nova Badalona”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid