Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Blocs electorals
La Junta Electoral dóna la raó a Guanyem i desastima la proposta de Badalona Comunicació

Ara haurà d'informa dels actes de formació liderada per Dolors Sabater fins al final de la campanya electoral

21/05/2015 Comunicació
La Junta Electoral Provincial de Barcelona va aprovar ahir estimar la queixa presentada per Guanyem Badalona en Comú davant la proposta de cobertura informativa presentada per la direcció de Badalona Comunicació en què es fa cas omís dels criteris dels professionals de la casa i es compleixen les quotes de partits.

Davant la impossibilitat, durant les negociacions, que la direcció de Badalona Comunicació, amb Albert Fernández Saltiveri i Maritxu Hervás al capdavant, acceptessin una campanya sense blocs electorals, la mateixa direcció va qualificar la formació de Guanyem Badalona en Comú com un partit minoritari i sense el dret de cobertura informativa.

Ahir la Junta Electoral Provincial va donar la raó a Guanyem Badalona en Comú al considerar-la “grup polític significatiu”. I obliga ara la direcció de Badalona Comunicació a canviar la seva restrictiva proposta inicial i li fa incorporar als informatius les notícies generades per la formació liderada per Dolors Sabater fins al final de la campanya electoral, és a dir, aquest divendres, 22 de maig.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid