Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Guanyem Badalona en Comú encapçala una protesta sota el lema "Netegem Badalona del PP"

Contra la corrupció, la retallada de drets, la persecució del català, la incitació al racisme

12/05/2015 Política

Guanyem Badalona en Comú ha fet una crida a concentrar-se,  aquest dijous a les 19h, davant la seu del PP (av. President Companys, 9), per expressar la repulsa al Partit Popular i el seu estil de governar. "La nostra plataforma us insta a deixar ben clar que sí que volem ‘netejar’ de veritat la ciutat", remarca

"Netejar" corrupteles, retallades socials i de drets, abusos i incitacions racistes, per aoxò cal anar-hi a la mobilització ben proveïts d’escombres, motxos, recollidors, bosses d’escombraries..., segons la candidatura.

Guanyem Badalona en Comú considera que té molta raó, Xavier García Albiol, quan diu en campanya que cal netejar Badalona. “Sí senyor, la neteja més important cal fer­la al Partit Popular. Cal netejar Badalona de la gent del partit dels evasors fiscals, dels corruptes, dels retalladors de drets, dels perseguidors obsessius de la llengua catalana...”, afirma Dolors Sabater, cap de llista de la plataforma.

Cal netejar Badalona de la influència de la formació dels Rodrigo Rato, Jaume Matas, Luis Bárcenas, Carlos Fabra, Jorge Fernández Díaz, José Ignacio Wert, la ‘trama Gürtel’... I el d’aquells que en l’àmbit local també han passat pel jutjat amb sort dispar, com David Gómez (fora de l’Ajuntament), Julia Sánchez (cessada), Dani Gracia, Salvador Lerma i Miguel Jurado.

També cal netejar Badalona de les pràctiques xenòfobes i d’incitació a l’odi de l’alcalde en funcions, Xavier García Albiol, que, sota el paraigua de la candidatura ‘Albiolalcalde’, amaga les sigles del PP en una marca unipersonal concebuda per amagar que és coreligionari de tants i tants imputats de l’esfera del PP.

La candidatura, en canvi, té molt clar que ningú els haurà de netejar. "Amb el suport de la unitat popular aplicarem una recepta dràstica per garantir la transparència. La limitació de sous, càrrecs i mandats elimina qualsevol inèrcia o desídia a l’hora de governar. I la publicació d béns dels candidats i candidates i la renúncia al càrrec signada prèviament assegura el control de la gestió".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid