Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Guanyem Badalona en Comú finalitza la seva primera campanya amb Arcadi Oliveres

L'acte de cloenda serà avui a les 19h, al Poliesportiu Joaquim Blume, a Sant Crist, sota el lema #SegurQueTomba,

22/05/2015 Política

Avui divendres, la jove plataforma ciutadana Guanyem Badalona en Comú celebrarà el final de la seva primera campanya en el mapa electoral badaloní. Serà a les 19h, al Poliesportiu Joaquim Blume, a Sant Crist, sota el lema #SegurQueTomba,relacionat amb el #SiEstiremFort, de la cançó L’estaca, de Lluís Llach, que ha presidit els seus actes de campanya.

Els hi acompanyarà Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau i impulsor de Procés Constituent, que dóna suport a Guanyem Badalona. A part del veterà activista, prendran la paraula Dolors Sabater, candidata a l’alcadia, i els candidats i les candidates Jose Téllez, Laia Sabater, Javi López i Fátima Taleb.

 Hi haurà sopar i barra, amenitzat tot plegat pel grup de hip hop de Santa Coloma El Mito de Sísifo.

L’acte servirà per repassar la primera campanya electoral duta a terme per la nova força política. Segons Dolors Sabater, la cap de llista: “Independentment del resultat que puguem treure, ja hem guanyat. Ja hem posat les bases per avançar cap a la unitat popular, que no pot fer sinó anar creixent, i la mostra és el gran nombre de persones que ens han ajudat, que han vist que som gent normal, gent que, des de baix, vol canviar les coses i practicar una nova política, amb un peu a l’ajuntament i l’altre al carrer per no perdre l’essència de la nostra raó de ser”.

Per Jose Téllez, segon de la candidatura, “Estan preocupats. Hi ha hagut un intent de fer-nos invisibles per part dels partits majoritaris, que ens han volgut relegar dels mitjans públics locals”. En aquest sentit, la Junta Electoral Provincial va estimar les al·legacions de la plataforma, a la qual va considerar “grup polític significatiu”.  

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid