Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Esquerres per la Independència comença una campanya amb marcat accent social

El nou projecte, sorgit d'Esquerres pel SíSí, promourà accions reivindicatives i l'edició d'un llibret

26/03/2015 Política

Esquerres per la Independència té la intenció de dur a terme un seguit d’accions de caire social arreu del territori a més de sumar-se a diverses lluites populars locals. La nova campanya, sorgida d’Esquerres pel SíSí, vol ser al carrer en un moment en què “és a les nostres mans construir un país que garanteixi un sistema educatiu i de sanitat pública de qualitat, el dret a l’habitatge, les pensions públiques i un lloc de treball digne”, ha explicat la portaveu Elvira Durán en roda de premsa aquest dijous al Forat de la Vergonya (Barcelona).

L’entitat integra més d’una té el suport de personalitats com Antonio Baños, Teresa Forcades, David Fernàndez, Arcadi Oliveres, Elisenda Paluzie o Raül Romeva. Per la seva part, el portaveu Franz Estartús s’ha referit a un país “que protegeixi el territori i promogui la cultura, on no tinguin cabuda les discriminacions per qüestions de gènere, d’orientació sexual, d’origen o de cap altra mena”.

Col·lectius i personalitats escriuen un llibre

Un altre dels punts forts d’aquesta campanya serà l’edició del llibret Tot un país per decidir. Apunts pel procés constituent de la República Catalana Independent, que es presentarà a finals d’abril i serà finançat mitjançant el micromecenatge a través de www.totsuma.cat . En total seran 17 capítols que enfocaran des d’una òptica d’esquerra transformadora les polítiques públiques en diversos sectors (aigua, sistema judicial, model energètic, corrupció, igualtat, participació, habitatge, etc). En aquest projecte hi participaran personalitats com Lluís Rabell, president de la FAVB, o Jordi Marí, president de Finançament Ètic i Solidari, juntament amb d’altres representants d’entitats catalanes, com la Plataforma en Defensa de l’Ebre o el Front d’Alliberament Gai de Catalunya, que tractaran el capítol corresponent al seu àmbit de treball.

Paral·lelament, Esquerres per la Independència anunciarà en les properes setmanes tot un seguit de mobilitzacions arreu del territori així com presentarà el nou portal web que servirà de punt de referència de la campanya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid