Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sobre el nou posicionament del Tribunal Constitucional

Novament el Tribunal Constitucional actua com a òrgan polític davant de la possibilitat que el poble català expressi la seva opinió sobre el futur del seu país. El Dret a Decidir del poble català es troba novament amb un atac a la desesperada del Govern del PP, amb connivència amb altres forces polítiques espanyoles i, cosa molt pitjor, de l’aparell politicojudicial de l’Estat espanyol.

Convençuts que les qüestions polítiques només es resolen per la via de la legitimitat, la democràcia i l’aplicació de les seves conseqüències, l’embat jurídic no ha de poder restar capacitat de resposta a la ciutadania de Catalunya.

Per això, des d’ EsquerresxSÍSÍ cridem als ciutadans i ciutadanes del nostre país a no acatar les suspensions del Tribunal Constitucional i a continuar endavant, individualment i col·lectivament, amb l’exercici del dret de participació el proper diumenge, dia 9 de novembre, exigint alhora al nostre Govern que continuï donant cobertura a la participació convocada.

Per altra banda, estem convençuts de la gran oportunitat que tenim per canviar-ho tot, i que el canvi comença per donar un mandat democràtic i concloent en forma de vot pel SI-SI el proper diumenge a les forces polítiques. Tenim doncs una extraordinària oportunitat per donar l’encàrrec polític que posi en marxa la maquinària del procés constituent de la República Catalana, i us animem a participar-hi activament exercint el nostre dret.

Posarem a disposició de tothom en aquest espai (www.esquerresxsisi.cat) informacions d’interès i de contacte per qualsevol qüestió referida a la participació de diumenge.

Per últim, fem una crida a signar diumenge als locals de participació la denúncia ciutadana davant de les Nacions Unides, el Parlament Europeu, la Comissió Europea, el Consell d’Europa i l’OSCE.

Esquerres pel sísí

Catalunya, 5 de novembre de 2014

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid