Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
"Esquerres pel SíSí" esdevé Esquerres per la Independència

"Esquerres pel SíSí" va nèixer l'octubre del 2014, abans de la consulta del 9N, amb el suport de nombrosos col·lectius i organitzacions, i de persones de llarga trajectòria militant. Ara s'anomenarà "Esquerres per la Independència"

23/03/2015 Política

El moviment "Esquerres pel SíSí" que va nèixer per agultinar l'esquerra política entorn de la consulta del passat 9N ha decidit renovar la seva denominació, es passarà a dir "Esquerres per la Independència." Aquesta notícia s'ha anunciat avui a les xarxes socials. Esquerres per la Independència es presentarà el proper dijous 26 de març a les 11 del matí al Forat de la Vergonya (Carrer dels Metges 23)

"Esquerres pel SíSí" va nèixer l'octubre del 2014, abans de la consulta del 9N, amb un manifest. Entre els posicionaments exposava el seu objectiu per la independència i la justícia social: "El nostre país viu una situació de moviment permanent en el camí per guanyar la democràcia que no tenim. Com a poble volem votar i decidir el nostre futur. La qüestió més important en aquests moments és la defensa de la sobirania del poble català, sí o sí." I va presentar els seus punts programàtics centrats en la via independentista, la ruptura democràtica i l'avenç en les conquestes socials. 

El naixement d'aquest ampli moviment per la independència va comptar amb el suport de nombrosos col·lectius i organitzacions, i de persones de renom com Julià de Jodar, Gabriela Serra, Teresa Forcades, Arcadi Oliveras, Xavier Díez, Manel Delgado, David Caño, Quim Arrufat, Carles Castellanos, Isabel Vallet, David Fernàndez, Raül Romeva o Xavi Oca.

Valora
Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. Sant Jordi era guerrer...
  6. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  7. Fora fatxes del Fossar
  8. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid