Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Mig miler de persones s'apleguen a Ivars d'Urgell a l'inici del Correllengua
16/07/2014 Cultura
Homenatge a  Maria-Mercè Marçal Homenatge a Maria-Mercè Marçal

La divuitena edició del Correllengua va iniciar oficialment el seu camí el passat dissabte a Ivars d'Urgell, bressol de la poeta a qui el moviment ret homenatge enguany: Maria-Mercè Marçal. (veure les fotografies)

Mig miler de persones van participar dels nombrosos actes, organitzats per la CAL i diverses entitats d'Ivars: l'ofrena floral al cementiri on descansa la poeta, una original adaptació dels seus poemes a càrrec del grup de teatre local La Sucrera, la inauguració d'un resum de premsa sobre la seua figura, l'espectacle poeticomusical "Tres voltes rebel" i un itinerari literari pels racons més emblemàtics d'Ivars. No va faltar tampoc a la cita la cultura popular, amb una cercavila amb gegants, grallers i bastoners.

L'encesa de la flama i la lectura del manifest reivindicatiu, redactat pel periodista i director de VilaWeb, Vicent Partal, van donar el tret de sortida als més de 200 actes coordinats per la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) al Principat, i uns altres 150 a la resta dels Països Catalans, fins al pròxim 8 de novembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid