Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
45 autocars a la Garrotxa per a la "V", més que l'any passat i quasi el doble del 2012

Es traslladarà la campana Llibertat, perquè soni ben fort per la independència.

27/08/2014 Política
A dues setmanes per la Diada, la delegació de la Garrotxa de l'ANC ja ha exhaurit pràcticament totes les places dels 45 autocars que es desplaçaran a Barcelona. Els busos d'Olot ja estan plens i queden alguns seients en els autocars que surten des d'algun dels pobles de la comarca. Finalment, vista l'alta demanda de participants, l'Assamblea n'ha hagut d'afegir 5 més als 40 que en un inici havia preservat. Mouen més gent que l'any passat a la Via Catalana i pràcticament doblen els 24 autocars que van organitzar el 2012 per anar a la manifestació a Barcelona, segons informa NacióLaGarrotxa.cat

Els olotins que viatgin a la capital catalana amb autocar cal que siguin a l'Estació d'Autobusos d'Olot a dos quarts de dotze del migdia, amb el tiquet de la reserva, el dinar i tot el que puguin necessitar al llarg del dia. Els autocars deixaran als garrotxins molt a prop del tram 17. El tros de la V reservat per la comarca se situa a l'avinguda Diagonal entre els carrers Balmes i Via Augusta.

La presidenta de l'ANC Garrotxa, Toia Codina, demana a la gent que s'inscrigui al tram 17, ja que és important de cares a elaborar una gran senyera. Cada tram està dividit en 5 franges grogues i quatre de vermelles. Per això, Codina també recomana que els participants "portin una samarreta vermella i una de groga, ja que un cop allà potser cal moure's de la franja apuntada".

L'Assemblea planteja la manifestació de la Diada com una festa reivindicativa, igual que ho va ser l'any passat la Via Catalana. Des de la Garrotxa es traslladarà la campana Llibertat, perquè soni ben fort per la independència.

Concentració al matí a Olot

Abans de marxar cap a Barcelona, a dos quarts d'onze del matí, es durà a terme un acte reivindicatiu davant l'ajuntament d'Olot, seguint la crida de l'ANC d'omplir les places de tot Catalunya. Serà un acte breu on es llegirà un manifest que es lliurarà a l'alcalde de la ciutat. Es vol que hi vagin tant aquells que després aniran cap a Barcelona com els olotins que es quedaran a la capital de la Garrotxa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid