Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11-S
Les inscripcions a la "V" també es poden fer per telèfon

"ARA ÉS L’HORA" obrirà aquest dijous la possibilitat de fer la inscripció per via telefònica.

11/08/2014 Política
La campanya unitària ARA ÉS L'HORA s'intensifica La campanya unitària ARA ÉS L'HORA s'intensifica

La campanya unitària ARA ÉS L’HORA intensifica, a un mes de l’Onze de Setembre, les tasques per convertir la Via Catalana 2014 en la mobilització més multitudinària de la història del país. L’objectiu de l’organització és que la Diada sigui el punt d’inflexió que faci inevitable la consulta del 9 de novembre. Com l’any 2013, l’èxit polític de la gran V que omplirà el cor de Barcelona aquest Onze de Setembre dependrà en bona part de l’èxit logístic que s’assoleixi.

 Per assegurar que els 73 trams de la Via estiguin plens, és necessari que la gent s’inscrigui a la web www.araeslhora.cat . És per això que la campanya ARA ÉS L’HORA arrenca el darrer mes amb una crida a fer “el pas definitiu cap a la llibertat” fent la inscripció i participant a la Via 2014.

A més dels canals actuals per a fer les inscripcions, a través de la web o de les assemblees territorials de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ARA ÉS L’HORA obrirà aquest dijous la possibilitat de fer la inscripció per via telefònica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid