Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L'ANC internacionalitzarà la "V" arreu del món durant l'estiu
29/07/2014 Política
Internacionalitzar la consulta del 9-N Internacionalitzar la consulta del 9-N

Les més de 30 assemblees exteriors de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitzaran a partir de divendres la campanya #votecatalonia per dur a terme rèpliques de la "V" que es durà a terme a Barcelona la propera Diada, en diverses ciutats i pobles del planeta. Per això han elaborat el web votecatalonia.org, una plataforma on els organitzadors i participants es podran registrar i podran descarregar-se material i una guia de com fer la mobilització.

Tota la informació de les V que se celebrin durant l'estiu s'aniran actualitzant a través del mapa de Google i del llistat de ciutats amb la data de celebració. Actualment ja n'hi ha una trentena de previstes.

Totes les "V" s'enregistraran i seran editades en un vídeo per promoure el suport i la complicitat internacional pel procés polític que es viu al país, i per motivar la participació a la V a Barcelona. L'any passat la "Via Catalana Internacional" va assolir 126 cadenes humanes arreu del món amb més de 10.000 participants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid