Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11-S
La trencadissa de pancartes a Sant Quirze del Vallès no evita que s'omplin els autocars per a la "V"

La campanya “Ara és l’hora” que es feia a la població ha estat sabotejada en dues ocasions durant aquest més d'agost

25/08/2014 Política

Tot i aquestes agressions, en aquest moment la resposta dels ciutadans de Sant Quirze per anar a Barcelona l’11 de Setembre és extraordinària. Ja hi ha  més d'11 autocars plens dels 15 de què disposa Sant Quirze per la Independència.

Sabotatge

Sant Quirze per la independència va posar a principis d'agost diverses pancartes a tot Sant Quirze per convocar a inscriure's a la V de l'11 de Setembre i per reservar places als autocars que faran el desplaçament. Eren en llocs autoritzats per l'Ajuntament i habituals d'altres tipus de convocatòries.

De manera sistemàtica i seguint una mateixa pauta han estat esquinçades per la meitat. En total ha estat en 6 dies diferents que s'ha actuat trencant o fent desaparèixer fins a 8 de les pancartes col·locades. La major part de vegades l'acció ha consistit en tallar-les per la meitat i, quan l'agressor ha tingut l'oportunitat, se les ha endut del lloc. Aprofitant les nits i les primeres hores del matí s'ha intentant silenciar la crida a participar a un 11 de Setembre que ha de fer història.

La sospita és que es tracta del mateix element per la repetició del mètode d'operar. Si fos així ens trobaríem, un cop més, en què la força d'uns pocs vol imposar-se a la voluntat de la majoria. Voluntaris de l'Assemblea a Sant Quirze van reparar la pancarta esquinçada per demostrar la seva voluntat de fer front a l'agressió però novament la pancarta ha patit agressions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid